Канал HBO оголосив про нові кастингові рішення на приквелі "Гри престолів", який отримав назву "Будинок дракона". З чуток, в серіалі буде п'ять головних героїв. Дія серіалу відбуватиметься за 300 років до подій, показаних в оригінальному шоу.

Читайте Знай в Google News!

В основу ляже книга Джорджа Р. Р. Мартіна "Полум'я і кров", що розповідає історію будинку Таргарієнів. Шоураннерами стануть сам Мартін, Райан Кондал і Мігель Сапочник. Вихід "Будинку дракона" заплановано на HBO Max в 2022 році. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Denofgeek.

Олівія Кук, скріншот: YouTube

Олива Кук

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Олівія Кук, відома за ролями у фільмах Уіджі: Дошка диявола, Голем і Першому гравцеві приготуватися, зіграє королеву Алісенту Хайтауер, другу дружину короля Візеріса I Таргаріена і доньку короля сіра Отто Хайтауера.

Метт Сміт, скріншот: YouTube

Метт Сміт

Зірка серіалу "Корона" і "Доктор Хто", який зіграв принца Філіпа в першому і другому сезонах, Метт Сміт виконає роль принца Деймона Таргаріена.

Емма Д'Арсі, скріншот: YouTube

Емма Д'арсі

А Емма Д'арсі, знайома по серіалу "Міс погана поведінка", зіграє принцесу Рейніру Таргаріен. Первісток короля Візеріса. У ній тече чиста валірійська кров. Повелителька драконів. Про неї кажуть, що Рейніра народилася з усім, що можна уявити, але, на жаль, не чоловіком.

Педді Консідайн, скріншот: YouTube

Педді Консідайн

Зірка британського кіно. Грав головні ролі в драмах "Черевики мерця" і "В Америці", зомбі-хоррорі "Нова ера Z" та комедії "Армагеддець". Він зіграє Візеріса I Таргаріена. П'ятий король Семи Королівств з династії Таргарієнів. Останній вершник дракона Балеріона, який помер від старості під час правління Старого Короля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, творці Гри престолів заявили про продовження саги: "Дракони близько".

Як повідомляв Знай.uа, на Херсонщині з'явилася своя "Гра престолів".

Знай.uа писав, прокляття "Дзвінка": акторка, яка зіграла ту саму дівчинку, наклала на себе руки.