Стало відомо, що зірка культового серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк звернулася до своїх фанатів з досить незвичайним проханням, а саме не робити з нею селфі. Причиною тому стали проблеми знаменитої актриси зі здоров'ям.

Емілія Кларк

Так, в новому випуску підкасту Jessie Ware’s Table Manners Кларк розповіла про неприємну ситуацію, яка сталася з нею в аеропорту.

"Я була в аеропорту, і в мене почалася панічна атака через моральне і фізичне виснаження. Я розплакалася, і у цей момент до мене підходить хлопець зі словами: "Чи можна з вами зробити селфі?", на що я відповіла: "Я не можу дихати, мені дуже шкода", – згадує знаменитість.

До того ж, Емілія все ж пояснила шанувальникам, як можна зробити заповітне фото з нею.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Поясню дещо. Коли ви підходите, то повинні поспілкуватися з людиною, а не просто сказати: "Дайте нам селфі і до побачення". Це повинно бути так: "Привіт, мене звати так-то, я той-то". Це вже комунікація і відношення людини з людиною", - порадила актриса.

Емілія Кларк

Нагадаємо, що актриса Емілія Кларк, яка зіграла роль Дейенеріс Таргаріен в серіалі "Гра престолів", постравила крапку в скандалі з чашкою з Starbucks в кадрі в одному з епізодів восьмого сезону.

Як повідомляв портал Знай.ua, славу Емілія Кларк принесла роль Дейнерис Таргаріен в серіалі "Гра престолів". Тоді їй було всього 23 роки.

Також портал Знай.ua писав, що британська актриса і зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк стверджує, що її намагалися змусити зніматися оголеною.