Яким ви бачите звичайне Українське село? Якщо не хати з солом'яним дахом, то точно і не палаци в кілька поверхів. А ось у жителів села Нижня Апша своє уявлення про ідеальний будинок. Місцеві налаштували справжні царські хороми, які нагадують Маєтки олігархів.

Читайте Знай в Google News!

В ході програми "Le маршрутка" українська зірка Леся Нікітюк відвідала Закарпаття, де побувала не тільки у великих містах, а й віддалених селах. Телеведуча потрапила в румунське село Нижня Апша і була вражена місцевими багатствами.

"Тут що, живуть люди, які входять до списку Forbes? - здивувалася Леся Нікітюк, побачивши палаци. - Мені сказали, що в селі немає мільйонерів або чиновників, тут проживають звичайні роботяги. Прості люди живуть у двох -, трьох -, чотириповерхових будинках з колонами, вежами, різьбленими парканами, а іноді і басейнами".

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Місцева мешканка Іліана запросила ведучу в гості, щоб показати, що ховають румуни всередині таких будинків-палаців.

"Сходи там, як у київських готелях, – каже леді Ле. - У скромному, за місцевими мірками, будинку стояли колекційні порцелянові ляльки на полицях, були різьблені комоди з натурального бука, висіли кришталеві люстри в стилі ампір. Злі язики кажуть, що свого часу місцеві добре заробляли на контрабанді сигарет з України в Румунію, і змогли на ці гроші побудувати такі будинки".

Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу

Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу

Телеведучій підказали злі язики, що раніше місцеві жителі добре заробляли на контрабанді сигарет з України в Румунію, побудувавши за ці гроші розкішні будинки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк знайшла Еко-альтернативу літакам-корито.

Як повідомляв Знай.uа, Нікітюк обімліла від особняків закарпатських селян.

Також Знай.uа писав, що блискуча Нікітюк замилувалася собою перед дзеркалом.