Леся Никитюк - актриса і телеведуча, яка насичує позитивом і легкістю будь-який проект своєю присутністю, Lady Ле, знаменита улюблениця по тревел-шоу «Орел і Решка» і оригінального альманаху про чоловіків «Навколо М». Леся - яскрава і неординарна особистість, яка заряджає своєю непідробною простотою, зачаровує щирістю і підкорює почуттям гумору. Завдяки своїм талантам, молода дівчина, нікому не знайома пару років назад, зараз впевнено спочиває на лаврах слави, купаючись в променях свого успіху, досягнутого нелегкою працею.

Гумористка і мандрівниця - Леся Никитюк

Біографія

Леся не завжди була мандрівницею, але запеклою гумористкою була завжди. Але почалося все 19 жовтня 1987 року, коли в тихій провінції Хмельницький, з населенням в три з гаком тисячі чоловік, в сім'ї робітників ВАТ «Укрелектроапарат» Івана та Катерини Никитюк народилася дівчинка, її назвали Лесею. З дитинства Леся була спортсменкою, відвідувала гуртки і вчилася в школі зі спортивним ухилом. Дівчинка, яка зараз пишається своїм модельним ростом, в школі часто страждала від глузувань однокласників, але ставилася до них з властивим гумором, а її гардероб складався з спортивних костюмів, рюкзаків і восьми пар кросівок. «Я вважала, що народжена тільки для того, щоб діставати людям матраци з третьої полиці» - пожартувала нещодавно актриса.

Дитяча мрія Лесі - Барбі, замість неї у дівчинки була велика груба лялька з величезними віями. Така бажана іграшка з'явилася у неї в арсеналі тільки у віці 16 років, з виручки від продажів яблук на базарі, а до цього вона лише заглядалася на однокласниць, одягнених як ляльки, в сукні і сарафани.

Дитяча фотографія майбутньої зірки

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Після закінчення школи Леся вчилася в Хмельницькій гуманітарно-педагогічної академії, де успішно отримала диплом магістра, за освітою вона - вихователь дошкільних установ. Вибор факультету був випадковий, Лесі треба було вступити на бюджет, в зв'язку з фінансовим становищем сім'ї, яка не могла дозволити оплачуване навчання. Під час навчання в педінституті активна і артистична Леся була учасницею і командиром студентського КВН «Торнадо Люкс». Їх команду КВН навіть запрошували на проведення свят і заходів, з чим вони блискуче справлялися. Саме участь в команді КВН зробило Лесю знаменитою, мініатюра під назвою «Галя, я в маршрутці» зібрала понад п'ять мільйонів переглядів на youtube!

Рідкісні ранні кадри в студентські роки

Кар'єра

Популярність студентського ролика привела Лесю з її найкращою подругою-гумористкою Ольгою Панасенко до українського шоумена і земляка Дяді Жори. Вже в 2009 році жіночий дует дебютував в гумористичній телепрограмі «Бігуді шоу», з успіхом набираючи обороти і надихаючи на посмішки все більшу кількість глядачів. Сильна і смілива дівчина з пронизливим почуттям гумору і дивовижною аурою сміху і радості, покинула ідею стати вчителем і остаточно вирішила пов'язати своє життя з телебаченням.

Наступним відважним і правильним вчинком, який вирішив долю і визначив покликання для Лесі, стала участь разом з Олею в проекті «Розсміши коміка» в 2011 році. Мініатюри підкорили суддів Володимира Зеленського та Михайла Галустяна, і вони забрали з шоу переможні 10 тисяч гривень. На цьому, звичайно амбітні хмельницькі дівчата Леся і Ольга не зупинилися, і в 2012 році помножили свій результат до головного призу 50 тисяч гривень, відвідали аналогічне шоу в Росії і забрали звідти 250 тисяч рублів, і повторний раз в Україні - з результатом в 20 тисяч гривень.

Вона засвітилася на проекті «Розсміши коміка» у 2011 році

У 2012 році Никитюк прийняла рішення переїхати до Києва, тут вона працювала промоутером, офіціанткою, асистентом в «Пекельній кухні». Деякий час блондинка обіймала посаду реквізитора пісенного шоу «Голос країни», і таким чином все більше занурювалася в таку барвисту сферу телебачення.

Популярність, що стрімко набирала обертів, посилена значним капіталом, привела Лесю Никитюк, гумористку і учасницю КВН до лаврів телеведучої. Яскраву і позитивну Лесю в 2012 році запросили пройти кастинг на каналі Інтер і стати, замість Жанни Бадоєвої, ведучою «Орла і решки» - топової української передачі про подорожі.

У 2012 році Никитюк стала ведучою передачі «Орел і решка»

Так, ведучі передачі «Орел і решка» в четвертому і п'ятому сезонах були Леся і Андрій Бедняков. Найпопулярніше тревел шоу для Лесі стало абсолютно новим амплуа, адже дівчина ніколи не була за кордоном! Але вона чудово впоралася з поставленим завданням і додала перчинки і української колоритності програмі своєю присутністю. Тематика в «Орлі і решці» четвертого сезону - подорожі від найбідніших до найбагатших країн світу.

Співведучий тревел-шоу Андрій Бедняков

Пізніше, дівчину змінила Настя Короткая, яка була нареченою, а зараз є дружиною Беднякова. Восьмий і дев'ятий сезон провели Коля Серга, Регіна Тодоренко і Євген Синельников. Часта зміна складів програми - не рідкість. Наприклад, оператор Олег Шевчишин покинув її через свого переїзду в США. Він зробив це після того, як в 2016 отримав нагороду «Кращий оператор і постановник телепрограми».

Індійська подорож стала пеклом - Леся втратила улюблену собаку Гашека

Паралельно зі зйомками в 2013 році виходить нова програма, в якій з легкістю стала ведучою Леся - «Леся здеся» на «Люкс ТВ». Дівчина відвідує світські заходи, вечірки і модні покази, відкриваючи завісу в життя бомонду. Леся задає каверзні питання, дізнається найсвіжіші новини, і сама неймовірно задоволена таким амплуа: «Я відчуваю себе як співак-імпровізатор з середньої Азії -«що бачу, то співаю».

«Леся здеся» - проект, який посвячує в таємниці життя бомонду

Кадр з «Леся Здеся»

У 2015 році стартувала зйомка 12-го сезону «Кругосветка», співведучою Лесі стала сонячна українська співачка Регіна Тодоренко. Ведучі проводять 270 днів в кругосвітню подорож по сорока містах! Леся пішла з «Кругосвітка» заради нового шоу - «Навколо М» оскільки «зустріла чоловіка своєї мрії». «Навколо М» - це путівник по чоловіках, вельми неординарна програма, в якій Леся відвідує різні країни, знайомиться і ходить на побачення. Таким чином дівчина вивчає звичаї і характери, національні особливості в плані стосунків чоловіка і жінки, побуту, любові, сім'ї. Топ-3 найкрасивіших чоловіків, на думку експерта Никитюк - це шведи, українці і німці, а іспанці, за інформацією Лесі, голять груди і взагалі ретельно стежать за своїм зовнішнім виглядом, зачіскою і шкірою. Прем'єра відбулася 10 вересня 2016 року у каналі Інтер.

Леся - знавець чоловіків всього світу, і з кожним ходила на побачення

У 2015 році Никитюк навіть була номінована на національну телевізійну українську премію «Телетріумф» як ведуча розважальної передачі і з колегами по «Орлу та Решці» взяла участь в зйомках кліпу Світлани Лободи «Пора додому», які проходили на фешенебельній яхті.

Одним з головних новорічних сюрпризів до 2017 року стала пікантна зйомка Лесі в чоловічому журналі «XXL». Це була перша еротична фотосесія артистки, і вона оголилася для обкладинки глянцю в досить відвертому образі, позувала в мініатюрному боді з яскравим макіяжем. Цікаво, що фотографії для випуску відбирала мама ведучої. Тим часом рейтинги «Орла і решки» почали сильно падати і продюсери звуть ефектну простачку назад в проект.

Зйомки для чоловічого журналу «XXL»

У наступному році Леся знову повернулася до подорожей з передачею «Орел і решка». Випуски в 13 сезоні під назвою «Рай і пекло» вона провела в тандемі з Регіною. Прем'єра відбулася 13 лютого 2017 року. Незвичайна тема шоу включила 20 міст, 10 з яких - райські містечка, а від десяти інших холоне кров у жилах, вони чергуються в програмі між собою: Калькута, Афганістан, Пакістан, Багами, Тринідад, Нова Зеландія.

Леся и Регіна

За час «Орла і решки» Леся встигла відвідати 80 країн, спробувати на смак землю, тарантулів на грилі і жуків-плавунців, використовувати шість паспортів, засвітитися і стати однією з найбільш затребуваних телеведучих країни.

Краща ведуча за версією глянцю Сosmopolitan

Навесні 2018 року «сільська левиця» Леся Никитюк замінила Катерину Варнаву, через заборону останньої на в'їзд в нашу країну, на українській телепередачі «Хто зверху?», адаптацією зарубіжної «Battle of the Sexes» з Сергієм Притулою. Леся стала ведучою і капітаном жіночої команди в сьомому сезоні на Новому каналі. Ефектна дівчина брала участь в телепроекті Ольги Полякової «Зоряні яйця», стала зірковою гостею в гумористичному шоу «Ліга сміху» на 1 + 1, ведучою телегри «Хто проти блондинок».

Леся в телепередачі «Ліга сміху»

26 серпня 2018 року розпочався шостий сезон танцювального конкурсу «Танці з зірками» на каналі 1 + 1, і Леся Никитюк була запрошена в якості селебріті, партнером став дворазовий чемпіон України і чемпіон Туреччини по спортивно-бальним танцям Максим Єжов. Пара жартівливо назвала себе «Чорнобривці» та відмінно тримається в фаворах у строгих суддів.

Гарячі танці від знаменитої блондинки

За час участі в «Танцях із зірками», Леся з'являлася в несподіваних образах: на відео в інстаграмі вона демонструвала активний нижній брейк, у вальсі була ніжна і літала, як метелик, постала в бокалі в образі королеви бурлеску Діти фон Тіз, а в самбі продемонструвала підтягнуте тіло, танцюючи напівгола в яскравій блискучій сукні. За час участі в топовом українському телешоу Леся також встигла пошкодити лікоть, скинути 6 кілограм і подряпати ноги об величезний букет троянд, використаний в постановці.

Максим Єжов - партнер по паркету танцювального шоу

Цікаві факти

  • Параметри Лесі: 84-65-90 см, розмір ноги 41, зріст 186 см, вага 64 кг.
  • Леся - майстер спорту з плавання, любить у вільний час поплавати в стилі батерфляй.
  • Улюблені виконавці блондинки: Aerosmith, Laura Welsh, Ane Brun, Poets Of The Fall, Ірина Білик, ТІК, DZIDZIO і KAZKA.
  • Улюблені фільми: «P.S. Я люблю тебе», «Законослухняний громадянин», «Чарлі і шоколадна фабрика», «Життя Пі», «Хороший рік», «Найбільший шоумен».
  • Після смерті улюбленої собачки вестхайленд-тер'єра Гашека, у Лесі з'явилися нові вихованці - дві канарейки Кілька і Шпрот.
  • Знак Зодіаку - Терези.

Леся - мастер спорта по плаванию

  • Колір очей - сірий.
  • Улюблений колір Лесі - жовтий. Її часто можна побачити в стильному вбранні у відтінку куркуми, шафрану і яскравою канарки.
  • За східним гороскопом дівчина народилася в рік Кролика.
  • Леся Никитюк, як не дивно, за її словами, стовідсотковий домосід, обожнює готувати, мити підлогу, прибирати, вішати штори, наряджати ялинку і створювати затишок.
  • Улюблені місця завзятої мандрівниці: Закарпаття, Туреччина, Ісландія, Балі. Нелюба - Африка.
  • Устриці і морепродукти, мамині борщ і салат "шуба" - улюблена їжа Лесі, а улюблена кухня - італійська.
  • Коронна страва Лесі - різотто з шийками раків.
  • Нове хобі гумористки - вивчення китайської мови.
  • У подорожі в рамках «Орла і решки» на Лазурний берег, Леся спустила за один вечір в казино - 30 тис. Доларів.
  • Леся озвучила героїню Еріку в мультфільмі «Монстри на канікулах - 3».

Леся озвучила персонажа мультфільму - Еріку

Особисте життя

Перше кохання Лесі Никитюк - хлопчик з літнього табору. У нього, через кілька років, Леся придбала телефон на ринку, а він, в якості такої якоїсь симпатії, зробив їй знижку на придбання.

Кадр зі зйомок «Навколо М»

Фанати, які уважно вивчають кожен крок і очікують натяк на сім'ю зірки, побачивши невеликий животик в передачі «Леся здеся» розпустили чутки, що дівчина вагітна. Насправді, «вагітна Леся» трошки набрала вагу, але сильно схудла після цього випуску та погарнішала, зараз вона демонструє чудову фігуру, хизується перед камерами в купальнику або пікантному бікіні на черговому знімку в соцмережі. Як і передбачалося, плітки не підтвердилися. Про сімейний стан ведучої можна напевно сказати тільки одне - зараз Никитюк незаміжня.

Те саме фото вагітної Никитюк

Особисте життя Лесі Никитюк - це таємниця, про яку історія мовчить. Незважаючи на активний публічний спосіб життя телеведучої, чомусь знавець і серцеїдка чоловіків з усього світу змогла приховати свої відносини від сторонніх очей. Всупереч активному веденню Фейсбук, особистого відеоблогу, сторінки ВКонтакті і яскравому інстаграму, з півторамільйонною публікою, відомо лише те, що у дівчини був єдиний постійний супутник - улюблена собака Гашек, а коханий хлопець на знімках не зустрічається. В інтерв'ю, дотичних коханого, Леся ухиляється або віджартовується, але про своє ідеальне весілля розповідає: «Хочу, щоб фату несли мої дівчатка-племінниці, посипали пелюстками троянд. Мені хотілося б зробити кілька весіль. Є дуже багато родичів, хотіла б запросити всіх, у кого гуляла на весіллі я, кому дарувала ті сервізи. Нехай мені теж подарують».

Никитюк з улюбленим собакою

Спосіб життя

Красива і струнка українська ведуча стежить за своїм здоров'ям, адже підтримувати витончену фігуру не так-то просто! Після перших сезонів тревел-шоу «Орел і решка» Леся схудла на 10 кілограм, замінивши шашлик запеченою рибою і обмеживши в своєму раціоні кількість мучного, копченостей і, такого шкідливого для талії, майонезу. Секрет стрункості артистки включає також відвідування залу і плавання.

Леся випиває два літри води в день

Кожен ранок блондинки починається з зарядки або медитації і двох склянок теплої води з декількома краплями лимона, це сприяє прискоренню метаболізму і допомагає організму нормально функціонувати протягом дня. У день Леся випиває не менш двох літрів води. Для виведення шлаків і токсинів з організму, кілька тижнів на місяць Никитюк вживає столову ложку клітковини насіння льону.

Ідеальна фігура - результат роботи над собою, а не умілих рук хірургів

Шкіра - це окремий всесвіт для Лесі. Вона наполягає, що важливо ретельно доглядати і дбати про неї, і головне - зволожувати, від цього залежить тонус і здоровий свіжий вигляд. Дівчина регулярно зволожує обличчя і тіло кокосовим маслом і кремами на основі ретинолу, вживає риб'ячий жир. Никитюк обожнює різні скраби і пілінги, в любимчиках - скраб з меду, масел і кавової гущі. Ведуча навіть запустила власну лінійку органічних скрабів - Mr. Scruber від Lady Le.

Пікантне фото засмаглого підтягнутого тіла артистки

Леся дуже любить косметику, її косметичка являє собою 8 кілограм засобів! Топ улюблених продуктів Никитюк на кожен день: денний крем La Prairie з тональним ефектом, чорний олівець для очей, туш, блиск Dior Addict Lip Maximizer з ментолом, який захищає від морозу і Тінт Burberry, його можна використовувати як легкі рум'яна, так і як помаду.

Леся Никитюк обожнює різні маски і пілінги

Нагороди

2016 - Індустріальна телевізійна премія ТЕФІ
2016 - Телетріумф
2017 - Найуспішніша жінка 2017 року
2018 - Cosmopolitan Awards

Артистка отримала титул «Ведуча року»

Леся Никитюк - відмінний коктейль з щирої провінціалки, чарівності, гарного почуття гумору і, тепер вже, народної зірки телеекранів, яка однією своєю присутністю викликає непідробну посмішку на обличчі кожного. «Сільська діва» глибоко запала в серця глядачів, перетворюючи їх в запеклих фанатів незаперечним талантом і харизмою. Леся не боїться експериментувати, здаватися смішною і пробувати нове. Стрибки з банджи в Макао і вечеря у вигляді кобри в Пхукеті - це не вінець її здібностей! Леся Никитюк несе позитив в маси, і зараз вона не просто дама з глибинки, тепер вона - затребувана і грамотна телеведуча, якою дівчина так мріяла стати.

Фото

Путівник по чоловіках «Навколо М»

Зараз Леся веде жіночу команду в телепередачі «Хто зверху»

Батьківщина артистки - провінційне містечко Хмельницький

Зйомки для «XXL»

Струнка і красива блондинка ретельно стежить за здоров'ям

«Леся здеся» інтерв'ю з Іриною Білик

Леся працює над своєю фігурою

Відео

Мініатюра часів студентського КВН-на, яка зробила Лесю зіркою.

Приголомшлива Леся в образі ляльки Барбі.

Перший переможний виступ на гумористичному шоу «Розсміши коміка».

Новини

Раніше для Znaj.ua Леся Нікітюк показала дуже гарний кадр, однак фанати почали розглядати смужки і просити її народити дітей.

Леся Нікітюк щотижня показує Znaj.ua закулісся улюбленого шоу і цей четвер не став винятком.

Нікітюк порадувала читачів Znaj.ua смішним знімком з наполегливого тренування.

Znaj.ua сообщает, как фанати присоромили Нікітюк у мережі.

Посилання

Інстаграм
Фейсбук
Вконтакті