Популярна українська співачка і ведуча прямих ефірів "Танців з зірками" Тіна Кароль часто радує фанатів яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Також у співачки є фан-клуб, у якого є окремий профіль в цій соцмережі, де часто з'являються яскравими знімки і відео із зіркою. Так, цього разу на сторінці "ФанТіна" опублікували чарівні фото Кароль, на яких вона позує в цікавому образі. Схоже, саме в цьому вбранні зірка прийшла на черговий ефір "Танців з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото Тіна зображена на темному тлі, мабуть, десь в закуліссі шоу. Перед камерою вона відображена в бежевому боді, яке доповнила прозорою спідницею. Цей наряд підкреслив витончене декольте і струнку фігуру красуні. Крізь поділ спіднички просвічується кокетлива підв'язка на стегні. Волосся красуні розпущені і акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка. У підписі до публікації йдеться: "Сама ніжність❤. Фото @rostickdesign. #Тінакароль #tinakarol". Фанати в захваті від нових фотографій співачки, її завалюються компліментами в коментарях до фото, багато відзначили, що тіні дуже до лиця такий варіант зачіски.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.