Весь український шоубіз стоїть на вухах - екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва стала сольним проектом компанії Потапа та Ірини Горової Mozgi Entertainment. Днями відбулася прем'єра сольної пісні і яскравого кліпу співачки під брендом DOROFEEVA.

Читайте Знай в Google News!

Співачка під брендом DOROFEEVA

Український журналіст Майкл Щур забавно прокоментував кар’єру Дорофєєвої на своєму youtube-каналі "Телебачення Торонто".

"Пісня "Горит" - можна подумати, що це про Кремль чи про окружний адмінсуд, а насправді то горить душа. Дорофєєва - це пастушка, яка показує потаємну стежку в тил Тараса Тополі, поки той своїми піснями б’ється з Моргеншерном", - каже Майкл Щур.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

А українським патріотам сказав: "Знаєте, чого у вас має запалати? Бо частина кліпу "Горит" знята на Майдані на мосту, під яким 7 років тому Беркут розстрілював людей і там справді все горіло, але Надю, схоже, це абсолютно не пече".

Ольга Фреймут та тест на жіночність

"Здичавіли, сидячи удома? На роботу потрібно йти лише у Zoom? Їсте козюлі без виделки та ножа? Забули як користуватися штанами? Треба викликати швидку етикетну допомогу - амбасадорку правильно складених серветок та красиво відщипнутого хліба, інструкторку витонченого жування Ольгу Фреймут", - потролив ревізора Фреймут Майкл Щур.

Майкл Щур, фото: youtube

Фреймут сказала, що справжній пані ніколи не холодно і вона ніколи не хоче їсти, а хто хоче - той не леді і не склав тест на жіночність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.