Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр, позуючи разом з їх з чоловіком Тарзаном єдиним сином Архипом, якому 19 лютого виповниться 19 років. Так, артистка і її найрідніший хлопчик позували на яскраво-червоному фотофоні, примірявши шовкову сукню і махровий халат відповідно. Спільним фото горда Корольова привітала себе і Архипа з днем синів 22 листопада, зазначивши, що хлопець є її продовженням.

Варто відзначити, що сина Корольвої і Тарзана нерідко критикують за дивну поведінку: "дикі" танці, його музичну кар'єру, іноді навіть стиль одягу.

"Хочу привітати всіх матусь з днем синів, хоч це і неофіційне свято!

Це зовсім неважливо. Важливо те, що це можливість згуртуватися, сказати один одному добрі і важливі слова. Архип @grek_grex, мій любий Архип, спасибі тобі, за те що ти у мене є. Це таке щастя бути мамою хлопчика, юнака, чоловіка.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Таке щастя дивитися на тебе і бачити в тобі своє продовження, свою опору.

Я дуже хочу, щоб ти був щасливий! А щастя побудувати самому-це відповідальна і копітка праця, складна робота, перш за все над собою. Нехай всі сини радують своїх мам турботою, досягненнями, своїм щастям і своєю любов'ю!

Зі святом!"

Фолловери не пройшли повз, згадуючи недавній скандал навколо зради Тарзана: "Головне, щоб син приклад з батька не брав і став гідним, вірним чоловіком, який одного разу ощасливить якусь дівчину😉", "Аби не по стопах батька пішов.".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.ua писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.