Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Знаменитість виставила уривок з прем'єри власного кліпу на пісню "Sestra", який вийшов не тільки стильним, але і досить відвертим. Так, артистка приміряла безліч різних образів, більшість з яких створювали ілюзію оголеності (як, наприклад, прозорий тренч, "вбрання" русалки, що прикриває інтимні місця морськими зірками, темно-синє боді з глибоким декольте, в якому красуня осідлала косатку) і робили акцент на сідницях і грудях зірки.

Варто відзначити, що в кліпі взяла участь ще й донька Віри, 19-річна Соня Кіперман, яка навчається в Каліфорнії, США. Дівчина з'явилася перед камерами в білосніжному костюмі, що складається з міні-топа і коротеньких шортів, засвітивши струнке тіло.

Соня Кіперман, скріншот з кліпу Sestra

"Кліп #Sestra 🔥 🔥 🔥

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Шукай на youtube 🔍

Реальність чи ілюзія ?"

Фолловери не пройшли повз: "😳😳😳😳😳😳😳💥💥💥💥вогненний ефектний космічний кліп🔥 🔥 🔥 🔥 🔥Віра 👏👏👏👏👏👏💐", "ось ви завжди так робите🤣 за день за два виходу нової пісні / кліпу пишете з неї рядок в пості!🤣 🌹 ", "Декорації-вогонь!Віра-красуня🥰 🥰 🥰", " Віра, ви вмієте створювати красу 🌺 не перестаю вами захоплюватися 😊".

Віра Брежнєва, скріншот з кліпу Sestra

Віра Брежнєва, скріншот з кліпу Sestra

Віра Брежнєва, скріншот з кліпу Sestra