Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, часто ділиться з фоловерами в Instagram незвичайними постами, в тому числі про красу.

Читайте Знай в Google News!

Віра Брежнєва вважає, що її краса – це не особливий дар або генетика, а результат щоденної наполегливої праці. При цьому співачка не хоче піддавати свою зовнішність радикальним змінам і лягати під скальпель хірурга.

Брежнєва зазначає, що в звичайному житті між виступами і зйомками намагається мінімально використовувати декоративну косметику, щоб не перевантажувати шкіру. Так, в її щоденному арсеналі тільки туш, олівець і бальзам для губ.

Допомагає шкірі залишатися молодою і сяючою Віра щоденними ритуалами-очищенням пінкою або молочком, тонізуванням і зволоженням кремом плюс сироваткою.

Популярні новини зараз

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Крім того, до цього вона додає двічі на тиждень скраб і живильну маску. Крім того, віра дуже любить домашні маски для обличчя.

Медова Підтягуюча маска

Змішайте 1 яєчний білок з 1 ч. л. меду і 1 ст.л. вівсяної муки. Нанесіть на обличчя і шию, через 10 хвилин змийте теплою водою. Протріть шкіру ватним диском, змоченим в завареному зеленому чаї.

Оновлююча маска-скраб

1 ст. л. кавової гущі (краще дрібного помелу) змішайте з 2 ч.л. запарених вівсяних пластівців. Товстим шаром нанесіть на шкіру обличчя і шиї, залиште на 5 хвилин. Після цього акуратно помасажуйте шкіру протягом хвилини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Віра Брежнєва схудла до крихітних розмірів, фанати стривожені.

Як повідомляв Знай. ua, розпатлана Брежнєва без макіяжу здивувала мережу, "справжнє обличчя" дружини Меладзе.

Також Знай. ua писав, що Брежнєва у весільній сукні змусила понервувати не тільки Меладзе.