Відомий хореограф Григорій Чапкіс відверто розповів про стосунки зі своїми дітьми.

Читайте Знай в Google News!

Легендарний український хореограф, суддя проєкту "Танці з зірками" 90-річний Григорій Чапкіс зізнався, що у його стосунках з дітьми не все гладко. Про це він розповів у програмі "Життя відомих людей".

У Чапкіса є двоє дітей. Його син Ґреґ, про якого хореограф часто згадує в "Танці з зірками", живе у США та має свою школу хіп-хопу. А старша донька Лілія живе в Італії та є балетмейстеркою.

Григорій Миколайович зізнався, що був поганим батьком і мало часу приділяв своїм дітям.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Я був дуже поганим батьком. Я можу сповідатися. Коли я пропрацював 27 років з першою дружиною в ансамблі Вірського, ми об'їздили весь світ і я весь час був на гастролях. Лілію виростила бабуся. І коли я їй зараз роблю зауваження, що Ліліє, ти не так вчинила, вона: "А ти мене виховував? Я бачила тебе?". І Ґреґ виріс один, без мене. Без мами", - розповів Чапкіс.

Григорій Миколайович відповів на запитання, чи відчуває провину перед своїми дітьми. Він зізнався, що раніше переймався цим, а зараз уже відболіло. Тепре хореограф живе своїм життям, а його діти – своїм.

"От таке я г*вно. От такий я є. Я не граю. Я не виступаю. Ось такий я є в житті", - сказав хореограф

Чапкіс також розповів, що коли у його житті з'явилася на 52 роки молодша жінка - Міла, діти поставилися до цього роману скептично та не підтримали батька. Мало того, вони почали вимагати в батька переписати нажите добро на них.

"А діти мої ... завмерли. Інші б діти були б задоволені. Вони все на неї: "Во, прийшла стерво якась". Розумієш? Хоче його добро. Давай довіреності, давай переписуй", - розповів про ставлення дітей хореограф.

Саме донька Лілія, за словами Григорія Миколайовича, стала ініціаторкою того, щоб він написав заповіт. І цей документ ледь не занапастив його.

"І протягом семи років ніхто – ані діти, ані онуки, ніхто не запитав: "А ти випив таблетку? А ти поїв сьогодні?" А я голодував. П'ять разів був в реанімації – вийшов. А хто мене витягнув звідти? Нікому я не потрібен", - відверто зізнався Григорій Миколайович

А від рідних - ані слуху, ані духу. Їхній номер не висвічувався на екрані телефону місяцями. До того, як Чапкіс не познайомився з Мілою, він чахнув від самотності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хореограф Григорій Чапкіс відсвяткував 90-річчя

Як повідомляв портал Знай.ua, 90-річний Чапкіс одружився з молодшою на пів століття жінкою

Також Знай.ua писав, суддя "Танців з зірками" Чапкіс розкрив таємниці свого сімейства