На офіційному акаунті української "Студії Квартал-95" опублікували нову серію знімків. Сама компанія займається концертною гумористичною діяльністю і була заснована 17 років тому на базі команди КВК "95-й квартал".

Читайте Знай в Google News!

"Робоча п'ятниця добігає кінця, починається п'ятниця вихідного дня! А вихідні ми зустрічаємо разом з @ligasmeha о 20:45 на 1 + 1. Не пропустіть!", - написано під публікацією. На знімках були відображені кадри з виступів команд у десятій грі шостого сезону "Ліги сміху".

Можна помітити Юрія Ткача зі своєю командою, одягненого в поліцейську форму. Також бородатого Гаріка Бірчу біля нареченої з нареченим і посеред сцени, коли людина збоку тримає велосипед одними лише зубами під час виступу команди "7*Я", і Стаса Баклана, одягненого як Відьмак з циклу книг польського письменника Анджея Сапковського, що має екранізацію у вигляді однойменного серіалу і серію ігор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, "Квартал 95" розкрив кількість клізм, необхідних Дантесу: "Наступний президент?". Дантес став постійним членом журі в шостому сезоні "Ліги сміху".

Як повідомляв "Знай.ua", Боржемська з "Зважених та щасливих" помстилася Узєлкову, не сама і щаслива: "Будемо насолоджуватися"

Знай.ua писав, поки Тарзан зраджував королевою, її колишній ощасливив відразу двох дівчатко. Багато відзначили, що Миколаїв придумав відмінний челлендж для тих, хто далеко від близьких.