Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила жіночний кадр, порадувавши численних шанувальників несподіваною новиною - 16 жовтня вийшов новий сингл Кароліни "Страдаем и любим".

Так, артистка зізналася, що хоче в пісні висловити свої почуття і розповісти про справжнє кохання, яке не завжди буває райдужним і таким, ніби пара зійшла з екранів романтичної комедії. При цьому красуня зазначила, що не уявляє своє життя без цього важливого почуття, адже саме воно змушує відчувати себе живим. Примітно, що музика для треку була створена в студії звукозапису молодого коханого зірки, сайунд-продюсера Black Star Єгора Гліба.

🔥сьогодні велика прем'єра!🔥 Мій новий сингл "Страдаем и любим" вже доступний на всіх платформах! Я хочу розповісти про любов і біль. Про неймовірне почуття, без якого не уявляю своє життя. Про те, що змушує нас бути по-справжньому живими. Слухайте і діліться вашими думками в коментарях. ♥️

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще