Які життєві обставини непереборної сили можуть змусити брутального і з усіх боків маскулінного Влада Яму вбратися в блискучу жіночу сукню і перуку? Тільки нове шоу "Маскарад" на 1+1. Танцюрист так і вчинив, а щоб не було самотньо, ще й Юрія Ткача з "Кварталу 95" з собою покликав.

Одягнені в Жіночі шати, Яма і Ткач позували разом з Наталією Могилевською, а невгамовний Влад ще й виклав це "неподобство" на своїй сторінці в Instagram, змусивши фанаток знатно понервувати!

"Три Наташки", — лаконічно підписав фото Влад Яма. "Наташки" зі знаменитостей вийшли, звичайно, ахові. Сам танцюрист постав з русявим волоссям по плечі і короткому сріблястому платті з блискітками, яке оголювало спортивні коліна. Під білі кросівки це плаття, правда, зовсім не підходило, але це вже деталі — хіба така дрібниця може зупинити Влада Яму? Мужик вирішив перевтілитися в Наташку-мужик зробив, чого ж тут незрозумілого.

Юрій Ткач вибрав для себе червону сукню з блискітками в підлогу. Воно і правильно, адже похвалитися такими ж стрункими формами, як Яма, Ткач не може. Зате дуже схожий на оперну співачку. А між шоуменами, які приміряли на себе образ драг квінов на один вечір, завзято сміється Наталія Могилевська, якій Це шоу явно до вподоби. Намічається щось яскраве! І на" закуску " - ще один цікавий факт: в ці наряди Яма і Ткач одягалися якраз заради пародії на Могилевську, і не забуваємо: Влад же ще й її колишній.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадавши, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".