Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість порадувала аудиторію серією пікантних кадрів, зроблених на відпочинку в одному з розкішних готелів Шарм-ель-Шейха, Єгипет.

Так, артистка вирушила на вечірній променад, примірявши лише довге шовкове плаття чорного кольору на тонких бретелях і з глибоким декольте, яке вигідно підкреслило струнке тіло і розкішні груди красуні. При цьому Слава засвітила акуратні татуювання на руках і бронзову засмагу. Виконавиця вирішила донести численним шанувальникам важливе послання - варто навчитися любити себе і бути в гармонії з собою, отримувати задоволення від власної компанії і в моменті, і тоді життя заграє новими фарбами.

ми всі часто знаходимося в перманентному пошуку чогось або когось, що дасть мотивацію працювати, творити, радіти життю. Але в процесі цього самого пошуку забуваємо головне-отримувати задоволення в моменті. ⠀ Як тільки ви навчитеся кайфувати від себе-життя стане зовсім іншим, повірте. Час, витрачений на постійні вигадки міфічних «натхненників» і очікування, можна застосувати для більш приємних речей. ⠀ Зрозуміло, що ми всі черпаємо енергію один у одного. Але це не повинно ставати залежністю. Натхнення-воно всередині вас. Ніхто не знає і не зможе надихнути вас точніше і сильніше, ніж ви самі.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.