На телеканалі СТБ відбудеться прем'єра масштабного медичного проекту "Я соромлюсь свого тіла". Це відбудеться в неділю, 27 вересня, о 21:15. Спочатку глядачам буде представлена історія дівчини, з хворобою якої лікарі на проекті зіткнутися вперше. А трирічний Славік зуміє зворушити навіть Валерія Ославського.

Читайте Знай в Google News!

Дитина має аномально маленький розмір кінцівок. Однак це не найстрашніше в цій ситуації, він не може ходити. За здоров'я трирічного малюка з самого народження триває боротьба з боку його батьків.

Йому вже встигли зробити дорогу операцію, кошти на яку збиралися з усього світу. Ця хвороба прогресує, тому без хірургічного втручання не обійтися і проект "Я соромлюсь свого тіла" є останньою надією для змучених батьків.

Людмила Шупенюк, фото: СТБ

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Життя пацієнтки Ольги, яку сусіди називають "чортом", перетворилася на справжній фільм жахів через те, що у дівчини росте "хвіст". Дівчину постараються врятувати від невимовних страждань і страху втратити чоловіка через невідому хворобу.

Також глядачам варто очікувати продовження історій попередніх сезонів. Так, заради допомоги для Ізабелли, вмираючої від власної ваги, зібрався величезний міжнародний консиліум. Вона досягла критичної стадії ожиріння при вазі в 100 кілограмів, що обтяжує її ще безліччю хвороб, серед яких необхідно виділити апное — регулярні зупинки дихання уві сні. Через це будь-яка ніч для Ізабелли може виявитися останньою.

Валерiй Ославський, фото: СТБ

Крім цього, чи зуміють лікарі допомогти священику Борису, який прийшов із запущеними виразками на ногах? І який експеримент на пляжі шокує Людмилу Шупенюк, можна буде дізнатися в неділю о 21: 15 на СТБ!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коханка Тарзана зовсім знахабніла і поглумилася з королевою: "Червона помада мені йде..."

Як повідомляв "Знай.ua", Санта Дімопулос відверто розповіла про суперництво з Мейхер на "Танцях з зірками"

Знай.ua писав, Соня Плакидюк з "ТМПУ" перетворилася в солодку Герміону з "Гаррі Поттера", спека зашкалює.