Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка на цей раз показала, як правильно їсти хліб, продемонструвавши правило хорошого тону на булочці для гамбургерів з відомої кафе-кондитерської в центрі Києва.

Красуня зазначила, що хлібобулочні вироби в закладах або гостях ні в якому разі не треба кусати, їх варто відламувати по шматочках. Виявляється, у такого правила є історичне пояснення - в давній Англії вважалося, що у поганих господинь черствий хліб, а якщо гості "відщипують" від м'якої здоби шматочок, значить вона свіжа. Ольга також розповіла про сендвічі та бутерброди: відриті - їмо з приладами, закриті - кусаємо, а чистий хліб відламуємо шматочками.

Як правильно їсти хліб? Кусати? Розрізати? Ні. Хліб завжди відщипуємо. Навіть, якщо подали булочку та окремо масло, розрізати її навпіл не етикетно. Відламуємо шматочок - і його мастимо.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

В Україні готується революція у житловій сфері

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".