Російський артист і стриптизер Сергій Глушко (Тарзан) зізнався, що зраджував своїй дружині, відомій співачці Наташі Корольовій. У свою чергу знаменитість відмовляється коментувати зізнання чоловіка і скандал навколо їх сім'ї. Замість цього вона вирішила не падати духом і анонсувала на своїй сторінці в Instagram нову пісню під назвою "Червона помада".

Читайте Знай в Google News!

У свіжій публікації Корольова поділилася відео, на якому постала в спокусливому образі – червоній сукні з відкритими плечима і з яскравим макіяжем. У підписі до короткого ролика артистка вказала на посилання, за яким можна подивитися лірик-відео на пісню "Червона помада". Варто відзначити, що слова пісні звучать дуже актуально: "Червона помада мені личить, а він виявився не той... для нього я невидима, навіть якщо роздягнуся догола".

"Та роздягайтеся вже всі до гола, і пострибайте по сцені разом з тарзаном голі, блазні горохові. Чекаємо на продовження банкету, пора виводити маман, навіть вже цікаво, що ще придумаєте", "Дешевий піар, дешева пісня👍 як же низько впала ваша Сім'я Наталя, ніколи не очікувала від вас такого", "Пісня безглузда, тримайте вже марку до кінця", - коментують користувачі мережі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Наташа Корольова вперше перервала мовчання після зради Тарзана.

Як повідомляв портал Знай.uа, відома співачка розбовталася про скандал зі зрадою Тарзана Корольовій: "Вони живуть окремо".

Також портал Знай.uа писав, що зрадник Тарзан втягнув у скандал з королевою дітей: "Юна красуня".