На сторінці "АЛЕЯ ЗІРОК" в соціальній мережі Instagram розмістили архівне відео, на якому ще молода естрадна співачка Наташа Корольова розповідає про свою творчість. Потім у кадрі з'явився Ігор Ніколаєв, який тоді ще був її чоловіком.

Наташа Корольова

"Фрагмент про репетиції і роботу з "Документальної казки про кохання", 1999 року. Всім доброго вечора і ночі", - підписали ролик.

Так, на відео видно, як юна Корольова репетирує і зустрічається з фанатами. А в перерві перекушує разом з Ігорем локшиною швидкого приготування.

За кадром співачка розповідає про те, що з самого дитинства не могла прижитися ні в одному колективі, так як дуже хотіла бути унікальною. До того ж, вона повідомила, що не любить багато відпочивати, таким чином, вона сама будує плани на день так, щоб до вечора відчути втому. Більш того, артистка наголосила, що хоче, щоб танцювальний колектив її поважав, а не боявся.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Слід зазначити, що саме Ігор дав старт кар'єрі Королевою. Для неї він написав цілу купу пісень, які стали хітами.

Нагадаємо, що Наташа Корольова поділилася інтимними подробицями життя з Тарзаном.

Як повідомляв портал Знай.ua, російська співачка українського походження Наташа Корольова попросила президента України Володимира Зеленського дозволити їй в'їзд на батьківщину.

Також портал Знай.ua писав, що Наташа Корольова продемонструвала свою природну красу без макіяжу. Співачка показала відео, зняте відразу після виходу з душу — з рушником на голові і в халаті.