Коля Сєрга – веселий хлопець з Черкас, про якого широка публіка вперше дізналася в шоу "Фабрика Зірок 3". Артист з прекрасним почуттям гумору вирішив завершити музичну кар'єру і піти далі. Так він і став зіркою відомого тревел-шоу "Орел і решка".

Читайте Знай в Google News!

Про найбільш вибухові моменти на зйомках проекту Коля розповів в інтерв'ю "Слава +".

У кадрі будь-якого проекту все ідеально – посмішки і жарти. Але глядачі б ніколи не дізналися, що відбувається поза камерами, якби не відвертості ведучих. Коля Сєрга зважився відкрити завісу "Орла і решки" і відповів Славі Дьоміну на провокаційні питання.

Ведучий зізнався – легко працювалося не завжди. Команда часто оновлювалася, а відносини всередині коливалися від дуже теплих до напружених. Більш того, часом не вдавалося знайти спільну мову з колегами. Виявилося, Сєрга легко "зійшовся" з Регіною Тодоренко і Аліною Островською... чого не скажеш про Марію Гамаюн – зірку "Морського сезону".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Вона була не зовсім з цієї стихії. Її вибрали швидко – завдяки інтернет-кастингу – і відразу відправили на зйомки. Почуття гумору Маші – вайнерське, вона не справлялася. Я розумів, що повинен зробити круто... тому Гамаюн мене дратувала", - розповів Коля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка "Орла і Решки" вирушила в Африку без чоловіка і закохалася: "Нас підкидає кожну хвилину".

Як повідомляв портал Знай.uа, Івлєєва з "Орла і Решки" розповість про місця, доступні українцям під час пандемії: "Ще не розпещена".

Також портал Знай.uа писав, що "Орел і Решка" зізналися в труднощах під час карантину: "Звикли, що немає жодного закритого кордону".