Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників несподіваними новинами - зірка знову повернулася в шоу "Орел і Решка" на телеканалі "П'ятниця", проте тепер збирається подорожувати не по світу, а по Росії.

Так, артистка зазначила, що їй пощастило побувати вже в 107 країнах, а під час зйомок красуня сильно засмучувалася від розлуки з чоловіком Владом Топаловим і маленьким сином Мішею, страждаючи в літаку. Варто відзначити, що раніше в "Орлі і Решці" Регіна пробула ведучою близько 4-х років, а 30 Листопада 2017 року повідомила про відхід з проекту.

повернулася, Регіна Петрівна повернулася в #Орелірешкароссія Друзі, останні пару місяців ви всі стали свідками моїх сентиментальних постів про розлуку з чоловіком і сином. Так, так, це я страждала в літаку на зльоті і посадці, вирушаючи в чергову подорож🧳 😆 😆 😆, тому що молодій мамі дуууже складно виїхати від двох улюблених чоловіків так надовго. Але ми впоралися!!! І зараз я щаслива 😊, що моїм хлопцям вдається проводити час разом і без мами; а у мене нарешті з'явилася можливість, завдяки запрошенню Миколи Борисовича @kartozz (ген .продюсер каналу @fridaytv), побачити краси країни, по якій я так і не встигла помандрувати - 107ма Країна - ✅ done 💪 🏻 ❤ ️ Тепер мої пригоди стали більш захоплюючими і зворушливими - #ревувезде 🙈 Зовсім скоро ви все побачите своїми очима і навіть мого співведучого 🤪. Хто ж він?

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.