Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно зоряна красуня вляпалася в скандал з-за своїх висловлювань з приводу домашнього насильства, але, схоже, пристрасті вщухли, і вона повернулася до звичного життя, роботи і яскравим постам в соцмережі.

Так, в цей раз Регіна показала у соцмережі захоплююче пляжне фото, на якому з'явилася в цікавому образі. Як видно, телезірка відображена стоячи біля обриву на тлі фантастичного морського пейзажу. На прогулянку вона вийшла в легкій світлій сукні вільного крою, яке підкреслило струнку фігуру і відмінний загар, а з її плечей спадає така ж світла накидка. Волосся красуні зібрані в недбалий пучок і перев'язані хусткою, а на обличчі немає макіяжу, вона не дивиться в камеру, відвернувши голову в бік моря.

У підписі до фотографії Тодоренко заінтригувала прихильників відразу трьома новими проектами. В її словах фанати почули натяк на її грандіозне повернення у тревел-шоу "Орел і Решка", але телезірка поки не розкриває карти. "Відразу 3 відмінні новини! Ми з моєю командою готуємо 3 крутих телевізійних проекту: Перший ви всі дуже довго чекали, Другий навіть і подумати не могли про таке, Третій обов'язково в цьому році отримає ТЕФІ! Просто хотіла поділитися з вами своєю радістю і трохи заінтригувати. Поки не можу розповісти всіх подробиць, але дико хочу вас здивувати. Як думаєте, що за проекти? #регинатодоренко. Style – @sima_simmi. Photo @reutelena", - написала Регіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.