Мер'єм Узерлі – європейська і турецька актриса, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проекті "Величне століття". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Тепер актрисі складно дізнатися горду Хюррем-султан – вона зробила пластику обличчя, змінила зачіску і здорово схудла.

Читайте Знай в Google News!

На свіжих фотографіях в Instagram Мер'єм Узерлі виглядає вельми молодо і стильно. А недавно актриса показала кокетливий фото, на якому позує у спокусливій образі. Як видно, красуня відображена в тьмяною кімнаті, вона сидить на стільці в цікавій позі. Для фотосесії Мер'єм наділу темне плаття на тонких бретельках, одна з яких по-зрадницькому сповзла, оголивши груди. Волосся зірки розпущені і розпатлане, на її обличчі легкий макіяж, вона весело сміється і не дивиться в камеру. Фанати в захваті від нового фото Мер'єм Узерлі, її засипають компліментами в коментарях до публікації, багато хто відзначив як молодо і свіжо вона тут виглядає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.