Мер'єм Узерлі – європейська і турецька актриса, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проекті "Чудовий вік". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Зірка серіалу "Величне століття" вразила красою і показала, як одягається вдома.

Затишне домашнє селфі знаменитість опублікувала у своєму Іnstagram.

На знімку знаменита актриса позує сидячи на дивані, на її обличчі помітний легкий макіяж. Волосся Узерлі зібрала, а як прикраси вона використала маленькі сережки з перлів і масивний ланцюжок.

Актриса любить квітчасте вбрання і часто у ньому з'являється, тому домашній образ не став винятком. У домашній обстановці вона носить легку сукню на широких бретельках.

Раніше вона показувала прекрасний знімок, на якому зображена на коні. На фото Мер'єм щиро усміхається на камеру, її волосся темного кольору зібране у тісний пучок.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.