Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження, зібравши усіх зіркових друзів в одному з найбільш розкішних ресторанів столиці. Привітати красуню прийшли Оля Полякова, Ірина Білик, Камалія, Влад Яма, Григорій Чапкіс, травесті-діва Монро, Ніна Матвієнко, Павло Зібров, Катерина Кухар і багато інших.

Так, щаслива артистка організувала вечірку в світлих тонах, і тепло подякувала всім, хто був присутній на веселому святі. При цьому Наталія виставила серію кадрів, позуючи в стильному вбранні з надувними кульками в руках, показавши, як виглядала сама господиня вечора.

1 чи 2? Дякую всім гостям за вчорашнє свято! Спасибі вам, мої дорогі, за теплі слова і привітання! Протягом тижня я буду викладати святкові пости. Чекайте :)

Фолловери не пройшли повз: "Шедевральна 🤍🤍🤍", "Приголомшлива🔥", "ОБИДВІ!!! Красуня!)", "Вауууууу😻", "Красуня🔥Дуже гарна 🔥", "Ви неймовірно красива 😊", "Обидві хороші! Наташа, з днем народження вас! Любові, удачі, здоров'я і творчих успіхів! Ви найкраща!!!!!!!!!!! 👍 💋💋💋🌟🌟🌟🌟🌟🌟🔥👏", "Як завжди прекрасна".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".