Співачка Наталя Могилевська у неділю, 2 серпня, відсвяткувала своє 45-річчя в одному з найдорожчих закладів столиці.

Артистка на ювілей запросила понад сотні зіркових гостей. Привітати іменинницю прийшли Оля Полякова, Ірина Білик, Камалія, Влад Яма, Григорій Чапкіс, травесті-діва Монро, Влад Дарвін, Юрій Рибчинський, Надя Дорофєєва, Вова Дантес, Маша Фокіна, Ольга Навроцька, Катерина Кухар та багато інших.

Гості назвали свято "вечіркою року" і публікували багаточисельні фото і відео в Instagram саме з таким хештегом.

Травесті-діва Монро і Наталя Могилевська, фото: Instagram

Нещодавно Могилевська презентувала кліп на пісню "Белый самолет", в якому постала в новому іміджі блондинки. І ювілей вона вирішила святкувати в світлих тонах, запропонувавши гостям прийти в білого кольору одязі. Виділилася тільки одна зірка - Оля Полякова.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Королева ночі" одягла облягаючу рожеву сукню з декольте.

Оля Полякова та її менеджер, Артемій Чирков

Крім того, що Оля і так прикувала до себе всю увагу ефектним нарядом, вона ще влаштувала фотосесію в золотій клітці. На балконі ресторану встановлена ​​ця клітина, в яку і залізла співачка. Її довгі ноги могли споглядати не тільки гості вечора, а й сотні тисяч підписників Полякової в соцмережі. Чим не "пташка" в клітці?

Оля Полякова, фото: Instagram зірки

Оля Полякова, фото: Instagram зірки

Оля Полякова, фото: Instagram зірки

Оля Полякова, фото: Instagram зірки

Після такого тривалого затишшя в сфері шоубізнесу для багатьох гостей цей вечір став ковтком свіжого повітря. Як повідомив Знай.ua піарменеджер Могилевської, вона довго сумнівалася, чи святкувати день народження, з огляду на ситуацію в країні в зв'язку з пандемією. Але, судячи з щасливих і задоволених облич гостей і самої іменинниці, свято вдалося на славу. Всі змогли побачити знайомі обличчя, з якими не перетиналися довгі місяці, змогли послухати наживо артистів і натанцюватись від душі.

Легенда танців Григорій Чапкіс особисто провів майстерклас для присутніх. Станцювати під керівництвом 90-річного хореографа вийшли багато гостей: Влад Яма, Оля Полякова, Катерина Кухар, Монро та інші.

День народження Наталі Могилевської

День народження Наталі Могилевської

День народження Наталі Могилевської

Поет Юрій Рибчинський приготував для Наталії безцінний подарунок - вірш про іменинницю.

"И пусть ей нравилась попса - у нее была фигура и офигенные глаза!

Она могла чумным нарядом своих соперниц подкосить и останавливала взглядом мимо летящее такси.

Она ни в чем не знала меры, жила без правил и манер.

И за нее миллионером мог стать любой миллиардер..."

Юрій Рибчинський та Ольга Навроцька

Ніна Митрофанівна Матвієнко під час свого привітання згадала про дідуся Наташі, з яким була знайома. Вона розповіла, що він був великим патріотом і готував такі кріплені настоянки (медовухи), після яких вона з чоловіком "рачки вилізли звідти, хоча пила трохи".

Ніна Матвієнко та Наталя Могилевська

Багато добрих і приємних слів в цей вечір було сказано на адресу іменинниці. Вова Дантес нагадав усім, що він - учень Могилевської з часів другої Фабрики зірок, якою вона займалася. Він тоді переміг разом з Вадимом Олійником, а Наташа була їхньою "мамою" і наставницею.

Камалія, Влад Дарвін та Павло Зібров порадували гостей своїми хітами. А під кінець вечора на сцену вже вийшла сама ювілярка. Запалила по повній!

"Вчера гудела на дне рождения потрясающей, сильной, волевой, удивительной, смелой, дерзкой, очень творческой и однозначно сложной, Легенды Алексеевной. Так громко и одновременно нежно я называю Наталью Могилевскую. И это не лесть и лизоблюдство, Вы меня знаете, - поділилася з підписниками у соцмережі травесті-дива Монро. - Мы никогда особо не дружили, пару раз пересекались на концертах и корпоративах, кстати, первый раз это было еще до того, как изобрели хайлайтер. Но я всегда следила за творчеством девушки с волосами цвета лилий! И всегда удивлялась и восхищалась ее внутреннему чутью, когда сделать перезагрузку и выдать зрителю себя новую!

Да, были проколы, серьезные, я бы даже сказала, эпичные, но даже в той сложной ситуации Наталья была последовательна! А с такими людьми можно в разведку.

И в своем новом этапе, артистка, вся в белом, снова пускается в пляс, как в начале своего пути под ла ла ла, не скрывая свой возраст, не маскируя морщины, просто продолжает делать то, что она умеет делать лучше всего! Петь, выступать, дарить эмоции и щедро делиться своим опытом.

В нашем обществе, артистка, да не только артистка, простая женщина, в возрасте за 40-к, обречена быть похоронена в ворохе бесконечных претензий к внешности, к возрасту, к стилю, к личной жизни.

Чаще всего - все не так, все не то! И колоссальных усилий стоит желание хотеть дальше творить, меняться, искать себя новую и развиваться. Поэтому сегодняшний тост, а реально текст звучит, как тост, за тех, кто вас вдохновляет!"

Травесті-діва Монро

Також Монро поділилася кількома кумедними кадрами зі свята.

Це велелюбний Павло Зібров обійняв Олю Полякову. До речі, дружина Зіброва теж поруч. А ось Оля, як завжди, прийшла без чоловіка.

Дві діви - Наталя Могилевська та Ірина Білик. Нагадаємо, Іра в цьому році теж відсвяткувала ювілей - 50-річчя.


Наташа пообіцяла найближчим часом поділитися враженнями про те, як пройшов її день народження, і професійними фото, звичайно ж.

Раніше повідомлялося, що Ірина Білик привітала Наталію Могилевську з ювілеєм пристрасним поцілунком.

Також Знай.ua писав, що Наталя Могилевська зізналася, хто допоміг їй заробити перший мільйон.