Наташа Горова - 21-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила серію ніжних фото, позуючи на одному з вечірніх заходів столиці зі своїм новим бойфрендом Русланом. Так, щаслива дівчина обіймала і цілувала коханого, не соромлячись сторонніх поглядів, а також засвітила струнку фігуру, над якою наполегливо працює, примірявши міні-топ тілесного кольору і широкі джинси.

бути щасливою дуже просто ✨❤️

Фолловери залишилися в захваті: "Вітаю👀", "Наташа😍😍😍😍", "Ааааа мілашки 😍 ❤😊😊😊", "Шалено красиві😻💔", "Вауу які ви красиві😘Щастя вам та кохання побільше😘😘😘❤️", "Натулечка❤️❤️❤️", "Котики 💖", "Сильно мило🥺😍😍".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Варто відзначити, що раніше Наташа Горова виставила ніжне селфі, позуючи в стильному образі. Так, красуня приміряла чорний блейзер-оверсайз, білу маєчку і аксесуар з намистин-перлинок, доповнивши вбрання яскравим макіяжем з рожевими стрілками. При цьому Наташа зізналася, що навела марафет о 4 ранку і засмутилася, що коханий не може обійняти її так рано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смешнючая Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.