Наташа Горова - 20-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. Нещодавно юна знаменитість розсмішила українців новим відео з Потапом, на якому пояснила чоловікові, що той сильно відстав від трендів.

Варто відзначити, що "Mozgi" випустив яскравий літній трек на пісню "CHICABAMBONI", який відразу ж став хітом. Але, як виявилося, Чікібамбоні - це ще й ім'я овечки з гри "Майнкрафт", про що виконавець навіть не здогадувався. Саме тому Олексій доводив Наташі, що це два зовсім різних персонажі, ніяк не пов'язаних між собою.

Є велика різниця між Чікібамбоні і CHICABAMBONI #CHICABAMBONI ну хіба не зрозуміло?? @natashka.gorovaya пожартував Потап

Фолловери не пройшли повз: "Потап, чекаємо нову пісню від Mozgi українською мовою 😉", "Майнкрафт це круть. Ну і песя chicabamboni топ😁", "Дякую, за відповідь. А було так багато питань)))", "Я сьогодні майже так само розмовляла зі своєю 15-річною дочкою!😂😂😂 Вона мені доводила, що я неправильно співаю!))", "Ахаха мала кльова!", "Все ж так просто, хіба не зрозуміло😂😂", "Яка розумна дівчинка 😍 а татко викрутився 😅".

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смешнючая Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.