Найпопулярніший стримінговий сервіс Netflix обрав столицю України основним місцем зйомок нового фільму. У Києві зніматимуть стрічку «The Last Mercenary» («Останній найманець»).

Фото: Instagram

Новиною поділився міністр культури Олександр Ткаченко у своєму телеграм-каналі.

Новий фільм - комедійний бойовик, що оповідатиме про політичні інтриги на державному рівні. Хоч переважна більшість зйомок проходитиме у Києві, частину відзнімуть у Парижі, де за сюжетом і розгортаються події. Стрічка стане продуктом співпраці вітчизняної кінокомпанії Star Media та міжнародної Apple Tree.

Міністр культури повідомив, що познайомився з командою проекту і може поділитись деякими подробицями:

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Головні відповідальні за частину зйомок у нас – міжнародна кінокомпанія Apple Tree і вітчизняні Star Media. Влад Ряшин, ви першопрохідці, з чим і вітаю! Хочу побачити результат) До речі, зйомки вже стартували і триватимуть до осені. Сподіваюсь, стрічка стане ще й першою, яка отримає рібейти в Україні. Продюсери – Влад Ряшин, Жан-Шарль Леві и Оліас Барко. Режисер – Девід Шарон, а оператор-постановник Т’єррі Арбогаст. Ну що, тепер у українців є ще більше приводів оформити підписку на сервіс. Цікаво ж подивитися, як Україна перетвориться на Францію 🙂 Ну а ми разом з Жаном-Клодом тримаємо кулаки, щоб динаміка міжнародних зйомок у нас тільки зростала. Готові зустрічати зарубіжних кінопродюсерів! Олександр Ткаченко

Головними акторами стрічки стануть Жан-Клод Ван Дам - неперевершений герой бойовиків і Албан Іванов, відомий за зйомками у комедійних фільмах.

Нагадаємо, Обама зніматиме серіали для Нетфлікс.

Як повідомляв портал "Знай.ua", украинцы увидят истории о любви, смысле и жизни "Love Shorts": "Ответы в глазах напротив".

Також "Знай.ua" писал, що дивитись фанатам "Ріка і Морті": Кінь Боджек, Розчарування та інші серіали.