Шоу "МастерШеф. Професіонали" на телеканалі СТБ покаже глядачам нові межі звичних продуктів, а також розповість, як зробити звичайні страви справді смачними. В цю суботу, 23 травня, учасники кулінарного шоу візьмуть виклик у приготуванні дієтичних страв для людей з проблемами зі здоров'ям. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

"Трендових дієт багато, тому ми вирішили копнути глибше і звернутися до суворої класики. Мова йде про дієтичні столи Мануїля Певзнера. Він розділив різні обмеження на різні столи. Саме за цими принципами готуватимуть учасники. Потрібно приготувати страви, які можна їсти при цих хворобах. І виключити те, що не можна", - коментує Ольга Мартиновська.

Майстер Шеф, фото - прес-служба СТБ

Так, повідомляється, що учасників кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" розділять на дві команди, вони отримають інструкції з хворобами людей. У цьому випуску кухарям доведеться підготувати кілька дієтичних страв для людей з цукровим діабетом, ожирінням, діареєю, виразкою шлунка, сечокам'яною хворобою та хворобами нервової системи. В інструкціях також буде зазначено, що модно і не є таким людям. Учасникам шоу треба приготувати смачні і одночасно корисні страви, на це у них буде 2 години. Чи вдасться їм це зробити, читайте в новому випуску програми.

Майстер Шеф, фото - прес-служба СТБ

Популярні новини зараз

Чи можна їсти сирі печериці — вчені розставили всі крапки над капелюшком гриба

Прогноз погоди на завтра розчарує українців - хоч з хати не виходь

У небі над Львовом спостерігали сонце в "короні", - що віщує рідкісне явище

Купувати чи продавати – експерти розповіли, що буде з доларом після карантину

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Клопотенко з "МастерШеф" знайшов корисне заняття дітям на карантині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "МастерШеф" Клопотенко поділився авторськими рецептами страв на Великдень.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "МастерШеф" Клопотенко дав поради українцям, як боротися з вірусом.