Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, довгий час приховував особисте життя, поки найуважніші шанувальники не розвідали про його нову коханку - 33-річну нотаріуса на ім'я Христина. Варто нагадати, що пара познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. А нещодавно дівчина заговорила про жіночу сексуальність, яка і допомогла їй завоювати серце шоумена.

"Жіноча сексуальність - природа веліла їй бути магнітом!

чи Замислювалися Ви, що саме приваблює чоловіка до жінки?

Іноді дивимося на пари і думаємо: «що він у ній знайшов»?

так Думаєте? Тільки не кривіть зараз душею 😂

А все просто! Вони випромінюють притягальну енергію, і тут не головне блондинка чи брюнетка, важить 45 кг або 80?! Тут головне-сексуальність! Цікаво, це природна даність або результат спеціальних технік і вправ?

Я завжди думала, що такою жінка народжується! Але зараз розумію, що цьому можна навчитися!

Для мене є кілька складових жіночої сексуальності:
🔺Феромони! Погодьтеся, як важливі запахи! І я зараз не про парфуми! Природний запах наша візитка! І відображення сексуальності!

🔺Емоційна відкритість! Коли дівчина відкрита і всіма своїми рухами показує, що готова до знайомства, зближення, спілкування і тд! І чоловік робить хід у відповідь. Створюється чуттєве поле для двох.

🔺Здатність отримувати задоволення від життя і від сексу. Ми самі часто не усвідомлюємо, як внутрішні бар'єри заважають нам. Багато хто дорослішає з відчуттям, що сексуальність -це погано і соромно. Тае себе «хороші дівчатка» не поводять! Ми скуті помилковими установками. Звільняючись від помилкового сорому у відносинах і витягуючи з підсвідомості нашу сексуальність ми станемо на крок ближче до «жіночої внутрішньої гармонії, впевненості»!

🔺Мозок!!!! Найсексуальніше в жінці - це мозок! Мільйони красивих жінок, з великою/маленькою груддю, сідницями, довгими ногами, але Та, у якої є мозок, завжди буде серед них першою!

Тут важливо, звичайно, розуміти різницю між «сексуальністю» і «вульгарністю»!

Не завжди щоб виглядати сексуально варто одягати міні, іноді просто помах вій або ніжне поправлення локонів буде більш сексуальним, ніж кричуще вбрання!
Перевірено на собі ✅", -
поділилася порадами нова жінка Володимира Остапчука.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.