Російська співачка українського походження Наташа Корольова, якій заборонено в'їзд в Україну, несподівано звернулася до Володимира Зеленського з проханням. Вона просить президента скасування заборону, при цьому маніпулюючи поняттями та намагаючись розчулити Зеленського віде зі своєю бабусею.

Зірка російської естради, яка не перестає шастати в окупований Крим з концертами, раптом згадала, що вона була колись українкою і зажадала відвідати нашу країну.

Щоб розжалобити президента України і випросити у нього скасування заборони на в'їзд, співачка показала відео зі своєю бабусею, яке була записано перед смертю жінки.

Наташа Корольова нібито зібралася на могилу своєї бабусі та заявляє, що не розуміє і дивується, чому їй заборонено в'їзд.

При цьому Корольова впевнено заявляє, що вона як ніхто уособлює колорит, темперамент і дух України на всьому пострадянському просторі, а звинувачення суду через "брехливі" статті і тиск "сімейної парочки кровожерливих депутатів", виглядає за її словами "абсурдно і безглуздо".

Вона намагається "підлизнути" Зеленському, та навіть переходить на українську мову, заявляючи, що лише новий президент України "своєю волею може скасувати цей ганебний вирок".

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У той же час Наташа Корольова "забуває", що не пісні закрили їй в'їзд в Україну, а підтримка анексії Криму та політики Володимира Путіна, а також порушення кордонів України.

Нагадаємо, Наташа Корольова пригрозила Україні міжнародним судом

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна запроданка Наташа Корольова підтримала флешмоб Зеленського з посиланням депутатів "в с*аку"

Також Знай.ua писав, вульгарній Корольовій вказали, де її місце.