Українська співачка Наталія Могилевська вирішила поділитися з фанатами, за кого вболіває в цьому сезоні популярного проекту "Танці з зірками". Відповідний пост з'явився в Instagram.

Напередодні у восьмому прямому ефірі проекту вибула пара Михайла Кукуюка і Єлизавети Дружиніної. Сама ж Могилевська двічі брала участь в шоу і навіть стала переможницею у 2017 році в парі з Ігорем Кузьменко.

У публікації вона розмістила фотографії з Оленою Кравець і цим прибрала інтригу. Однак вона зізналася, що учасниця їй подобається не тільки як актриса.

"Мене часто запитують хто мої фаворити #ТанцізЗірками в цьому сезоні. Мені дуже подобається Дзідзьо, я його обожнюю. Мені подобається пара Женя Кіт і Мішина Ксенія - сексуальні, пластичні, але моя лідер і просто беззаперечний фаворит Олена Кравець, вона приголомшлива! Вона глибока, актриса всіх амплуа, вона перепроживает кожну роль; красуня, трудівниця, Зірка! А хто на вашу думку гідний перемоги в цьому сезоні?" - розповіла Могилевська.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Фолловери Могилевської не пройшли повз публікації і почали не тільки дарувати компліменти співачці, але і називати своїх фаворитів у проекті.

"Кравець", "Лена - чарівність!", "Кравець супер!!!!", "Багато хто гідний перемоги, можна сказати все, але я вбиліваю за Барбір Володимир Остапчук!!!!!!!", "З вами всеодно не порівняти", "Ви, Наталю, для мене уособлення українського "Танці з зірками". Мені здається заради Вас цей формат повинні були ввести в нашій країні", "Щира вдячність за Вашу титанічну працю", "Кіт і Мішина", "І моя теж", "Як все таки приємно дивитися на красивих жінок, в красивих сукнях, в міру сексуальних і стриманих! Ви красуні", "Різатдінова", "Тільки й виключно - Олена Кравець!!!", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Могилевська зізналася "Х-Фактору", чого боїться найбільше.

Як повідомляв Знай. ua, Могилевська вперше за довгі роки відверто заговорила про кохання.

Також Знай. ua писав, що Наталя Могилевська зізналася, що "покохала" у своїй новій пісні.