Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" у 2018 році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, і якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів новим відео, яким анонсував свої виступи з групою "Антитіла".

Як виявилося, фронтмен "Антитіл" Тарас Тополя запросив Костю Бочарова стати зірковим гостем стадіонного туру групи під назвою Hello. Вони довго тримали інтригу і нарешті розповіли фанатам про спеціального гостя на своїх концертах. Відповідна заява з'явилася на офіційних сторінках гурту у соціальних мережах. Також це відео опублікував у своєму Instagram Melovin. У підписі до відео він розповів про те, що він погодився, не замислюючись, стати зірковим гостем цього туру.

"Пропозиція групи "Антитіла" про співпрацю була несподіваною для мене, але я, недовго думаючи, погодився. Заочно я давно знайомий з Тарасом, стежив за творчістю його колективу і радів їхнім досягненням. У хлопців дуже чесна музика, це підкуповує. Не раз чув схвальні висловлювання на мою адресу, він відчутно підтримував мене, коли я представляв Україну на «Євробаченні». Від туру я чекаю, що якомога більше музикантів у нашій країні об'єднаються і будуть допомагати один одному, а не заздрити і вести якісь ігри один проти одного. І ми з @antytila_official станемо прикладом для інших, вийшовши на одну сцену", - написав Костя.

Тарас Тополя і Melovin

У свою чергу Тарас Тополя так прокоментував вибір саме Кості Бочарова: "Чому MELOVIN? Тому що він самостійний, яскравий і, безсумнівно, талановитий артист зі своїм характером в музиці і в стилі. У нас багато спільного. Тому не запізнюйтесь на стадіони, і почуйте цього непересічного артиста наживо".

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Нагадаємо, Melovin виклав у мережу ряд фотографій з нової незвичної фотосесії, на якою він постав в цікавому образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.uа" писав, що Melovin став восьминогом у продовженні відомого мультфільму.