Відома українська телеведуча Катя Осадча прийшла на захід у відвертій сукні, засвітивши кругленький животик. Передає Clutch.

Телеведуча Катя Осадча, яка є законною дружиною Юрія Горбунова, відвідала Вечір прем'єр. На світську тусовку зірка прийшла у чудовому настрої і елегантному вбранні, яке продемонструвало усім присутнім її округлі форми. Цим зірка тільки підтвердила чутки про те, що вона чекає на появу третьої дитини.

Катя Осадча

Сама Осадча поки не підтверджує і не спростовує чутки про свою вагітність.

Катя Осадча

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Катя Осадча опублікувала яскраві фотографії, на яких постала у стильному образі, у якому прийшла на ефір талант-шоу "Голос країни".

Катя Осадча

На знімках, які з'явилися в записі зіркової телеведучої, вона постала на огляд публіки в короткій насичено-блакитній сукні без бретелей з величезним і об'ємним бантом збоку. Варто зазначити, що це вбрання гарно підкреслює ідеальну фігуру Каті, а також її довгі стрункі ніжки. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі яскравий вечірній макіяж. Свій образ Осадча доповнила сріблястими сережками і намистом з камінням.

Відзначимо, що спочатку Катя Осадча опублікувала одну фотографію з закулісся зйомок шоу "Голос країни", а потім вирішила показати ще кілька знімків, на яких позує не одна. Так, на одній з фотографій Катя з'явилася разом з Тіною Кароль.

Нагадаємо, Катя Осадча опублікувала яскраву фотографію, на якій постала у стильному образі. У підписі до фотографії Катя коротко написала: "Opening night #fridaynight".

Раніше Знай.uа повідомляв, Осадча спробувала заховати вагітний животик, але нічого не вийшло.

Також Знай.uа писав, Катя Осадча опублікувала нове фото в незвичайному образі, такою ви її ще не бачили.