Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраву фотографію, на якій постала в стильному образі.

На знімку, який з'явився в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки у картатій облягаючій сукні бежево-білого кольору з декором у вигляді блискавки на грудях і кишеньок з боків. Волосся телезірки розпущене і красиво укладене за спину, на її обличчі легкий вечірній макіяж. Катя стоїть біля цегляної стіни з різнокольоровою підсвіткою, поклавши одну руку на бік. На її ногах видно акуратні білі черевики з червоними смужками.

У підписі до фотографії Катя Осадча коротко написала: "Opening night #fridaynight". Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений у Champion Hall. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників телеведучої, фоловери почали засипати Катю Осадчу компліментами в коментарях. Фанати відзначають відмінну фігуру телезірки і її вміння показати себе. Деякі також помітили, що Катя без свого фірмового аксесуара капелюшки, що їй дуже пасує.

"У вас з Тіною Кароль один стиліст?", "Катя, ви красива без капелюшків", "У Тіни Кароль теж є таке плаття", "Красивий наряд", "Стильно", "Як завжди неймовірна", "Ти супер", "Білі черевики з тонкою щиколоткою – український бомонд", "Катя, знову світле взуття?", "Катя, ти постійно ведеш нічні програми, у мене питання "коли ти спиш"?", "Дякую за емоції. Все було чудово", "Вау, незвичайний образ", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.