Українська співачка і телеведуча Оля Цибульська вперше знялася у фотосесії з сином. Про це передає Clutch.

Оля Цибульська намагається тримати своє особисте життя за сімома замками, тому навіть після її весілля шанувальники не знають, хто ж став її обранцем. Сина Нестора, який народився в 2015 році, Цибульська теж приховувала від публіки. Оля, яка активно веде Instagram, ніколи не "палить" на фото чоловіка або дитину.

Однак, нещодавно шанувальники все ж дізналися, як виглядає малюк співачки. На YouTube-каналі Олі Цибульської з'явилося відео бекстейджу зйомки для модного глянцю. На кадрах мама з сином веселяются, позують і просто добре проводять час.

"Оля Цибульська вперше показала сина всій країні. Співачка чотири роки оберігала сина від публічності і врешті зважилася познайомити з Україною у неймовірно зворушливій фотосесії", — написано під відео.

Раніше повідомлялося, що у новому інтерв'ю для проекту "Отдушивдушу" відома співачка Оля Цибульська зізналася, що одного разу їй пропонували гроші за секс. Владний чоловік був частим гостем концертів співачки, куди приходив зі своєю дружиною. Через спільних знайомих шанувальник здобув номер телефону Цибульської, а після того, як вона перестала брати трубку, закидав повідомленнями.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Писав, що я не розумію від чого відмовляюся і що він "будет настаивать". Я відповіла, що в його віці потрібно настоювати шишки на спирту і втирати в поперек" — згадує Оля.

Втім, домагання не припинилися після протистояння співачки. Більш того, після відмови впливовий "шанувальник" погрожував назавжди завершити кар'єру співачки і робив для цього все можливе.

Нагадаємо, Оля Цибульська розповіла, на які жертви доводиться йти заради краси.

Раніше Знай.uа повідомляв, Оля Цибульська зворушила мережа відвертим зізнанням.

Також Знай.uа писав, покоївка-пустунка Цибульська влаштувала бардак в будинку відомого телеведучого.