Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників новим фото у спокусливому образі.

На знімку, який з'явився в записі співачки, вона позує, в оточенні дзеркал в сміливому вбранні. Для загадкової фотосесії Злата Огневич одягла чорне оксамитове плаття з пікантним декольте і прозорими рукавами з вишивкою. Волосся артистки розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі яскравий макіяж, співачка млосно дивиться в камеру. Фото зроблено таким чином, що обличчя Злати можна побачити не тільки в анфас, але і в профіль.

У підписі до фотографії Злата Огневич бажає підписникам доброї ночі, але робить це англійською мовою. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений в Києві. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно коментувати нову фотографію артистки і засипати її компліментами. Багато відзначили, що Златі дуже пасує чорний колір, а інші в захваті від її стильної сукні.

"Неперевершена", "Дуже красива", "Красуня", "Просто прелесть", "Незвичайно гарна! Добраніч, сонечко! Солодких снів, Злата", "Провокуєте на лайк", "Красуня, а ще талановита співачка Злата Огневич, я ваш шанувальник", "Казкова красуня, солодких добрих снів", "Неймовірна красуня!" "Дуже гарна й мила", "Ти така красуня, Злата", "Карколомна діва", "Яке спати? Ще дитячий час. Саме час щось зачибучити", "Ох, це дуже красиво", "І нехай ти мені наснишся", "Дуже красива, елегантна", "Розкішна", "Златочка, така класна фотка", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Злата Огневич затьмарила пляж чорним бікіні.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Злата Огневич в бікіні показала казковий Балі.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.