Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, розповіла шанувальникам, які чоловіки їй подобаються. Вона зізналася, що найсексуальнішою частиною тіла у чоловіків вважає розум.

"Найсексуальнішою частиною тіла у чоловіка для мене ... ну ні, не те, що ви подумали. Це його мозок. Це його розум, це його інтелект, тому що це і неймовірне почуття гумору, це почуття стилю, це міра в усьому. Дівчата, запам'ятайте, найцінніша частина тіла у чоловіка – це його мозок", - сказала Злата в короткому ролику, який опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Прихильники зірки підтримали її вибір і відзначили це в коментарях: "Умнічка Злата!", "Правильні речі говориш", "Для мене теж головне – мозок!", "Мозок і гарне виховання!", "А як же його морквина?".

Раніше повідомлялося, що Злата Огневич розважилася з подругами в пікантному відео. Українська зірка Злата Огневич, підготувала сюрприз для шанувальників. Скоро світ побачить її новий кліп на пісню "Долоні". На своєму YouTube-каналі Злата вже опублікувала пікантний тизер до відео, яким заінтригувала прихильників. Судячи з тизера, відео вийшло по-справжньому літнім. У кліпі Злата з'являється в купальнику і розважається з подругами на пляжі. Коли саме відбудеться прем'єра кліпу, Огневич поки тримає в таємниці.

Ми також писали, що Злата Огневич дещо оголила в Монако. Останнім часом популярна українська співачка Злата Огневич відпочиває у спекотному Монако. Так, з місця відпочинку вона публікує чарівні фотографії і ділиться емоціями і думками зі своїми шанувальниками в соцмережі. Зазначимо, що на одному зі знімків співачка позує на тлі знаменитого Казино Монте-Карло. При цьому Злата показала підписникам витончені оголені плечі.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Нагадаємо, Злата Огневич запалить у найпопулярнішому шоу України.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Огневич збудила все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.