Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Так, знаменитість показала знімок з недавнього конкурсу пародій в київському торговому центрі "Gulliver" і поцікавилася у фанатів, яка нога у неї краще. При цьому артистка вбралася в коротке плаття, підкресливши всі свої принади.

"Добрий вечір)))) яка нога краще права чи ліва?😂 #оляполякова", - пожартувала Полякова. Фолловери ж залишилися в захваті: "Ви неймовірні😍😍😍", "Олічка,всі частини тіла неймовірні!!!))) Ви просто неймовірна", "Оля😍😍😍 Неймовірно красива😍😍😍 Ноги розкіш🔥🔥🔥😍😍😍 І образ шикарний🔥🔥🔥 Королева👑👑👑", "Як барбі😍", "Та, яка довше 😂😂😂😂", "без ніг в шоубізнесі - нікуди! 👍😆 Як і без почуття гумору! Оля, у Вас і те, і інше на місці😍", "Ноги=нескінченність)))👍", "Лялечка !!! ідеальна у всьому!!!!!😘🌷", "Ліва ,тому що вона точно довше на 1-1.5 см.😂😍", "Соломинка для коктейлів :)🌷🌷🌷😘".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще