Сім'я хореографа Влада Ями прикрасила ялинку в світлих тонах, а актриса Наталія Денисенко напекла їстівного декору – імбирних чоловічків. Про те, як зірки прикрасили будинки до свят розповіла Катерина Осадча.

Після завершення футбольного сезону Андрій П'ятов з сім'єю вдома наряджає ялинку. У своєму будинку у нього поставили двометрову ялинку і прикрасили її спочатку рожевими іграшками, адже у багатодітних батьків три дівчинки, а потім додали зелених іграшок, один хлопчик теж є. Для свята вони навіть підібрали сімейний образ-смарагдові піжами.

Зірки готуються до Нового року, кадр з відео

Актриса Наталія Денисенко спекла до свята імбирне печиво. Вона зізналася, що минулого року її син облизував Іграшки і вона вирішила цього року зробити їстівні іграшки.

Зірки готуються до Нового року, кадр з відео

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Сім'я хореографа Влада Ями нарядила двір свого заміського будинку. Щороку Юліанна вибирає колірну гамму для ялинки і в цьому році їй захотілося стриманості і вибрала спокійні, світлі і білі відтінки.

На подвір'ї музиканта Євгена Галича росте жива ялинка. Рокер починає прикрашати ялинку саме з гірлянд, як вчив його ще батько.

Зірки готуються до Нового року, кадр з відео

Сама прикрасила свій будинок Настя Каменських. Вона вирішила не ставити ялинку, а прикрасила ялинковою гілкою камін і додала цікаві декорації у вигляді величезного банта і свічок.

Нагадаємо, зірка "кріпак" пустила глядачів у своє ліжко.

Як повідомляв Знай.uа, Каменських в ніч на Миколая перетворилася на дику амазонку.

Також Знай.uа писав, що Влад Яма розговорився з фанатами про свою слабкість.