У суботу, 5 грудня, відбувся 13 випуск кулінарного шоу "МастерШеф". Учасники пройшли чимало складних випробувань і боротися за життя в проекті довелося 4 жінкам.

Читайте Знай в Google News!

У головному конкурсі 10 кулінарів готували 21 страву на тижневий раціон до Тіні Кароль. Капітаном червоної команди стала Марина Шмалько. Саме їй і не вдалося вразити знаменитість. Наприклад, салат від команди червоних не гармоніював зі спеціями, а печінка мала дивний смак.

Мірра Борисова, Марина Шмалько, Ірина Маленко та Марина Кобчук намагалися повторити точні копії страв шеф-кухарів . А судді наділи свої кітелі, щоб готувати паралельно з любителями. За умовами конкурсу, три шефа готували три страви ― - Ектор, Володимир і Ольга спеціально для цього розробили свої авторські і дуже складні страви, ― а учасники повинні були відтворити їх точні копії.

Судді приготували свою страви за 45 хвилин, а у кулінарів на це було 1 годину 45 хвилин. Чорним фартухам дали вибір-вони могли приготувати тільки одну страву, а могли спробувати удачу і повторити всі рецепти суддів.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Ірина Маленко та Мірра Борисова копіювали страву Ольги Мартинівської, і результати їхніх старань також здивували суддів своїми смаками.

Марина Шмалько вибрала іншу стратегію і зважилася на приготування двох страв і обидві спроби зазнали невдачі. Саме вона і покинула проект в цьому випуску.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кулінари-аматори на" МастерШеф " ідеально нарізали овочі на повітряних кульках, хто покинув проект в 12-му випуску.

Як повідомляв Знай.ua, кулінарів-аматорів з МастерШеф підвісили в сітки і змусили готувати на двох, кому завадила гравітація і він покинув кухню проекту.

Також Знай.ua писав, що суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поскаржився на карантин вихідного дня.