Популярна українська співачка Світлана Лобода зараз проживає і працює на території Російської Федерації.

Виконавиця дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить більше 6 мільйонів чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно вона ділилася результатом спокусливої фотосесії, на якій вона була в латексних чорних лосинах і лакових чобітках на високих каблюках, як зараз в Stories Instagram опублікувала фото з пляжу в одному лише купальнику, капелюхом в руках і окулярах.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

На знімку можна побачити довгі ніжки виконавиці, а також цікавий вузенький купальник Лободи, який містить в собі ланцюги. А перед цим в Stories Світлана анонсувала нову пісню, яка вийде разом з іншим українським виконавцем Дмитром Монатіком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лобода показала форми в латексі: "Лягти на теплотрасі, бомжів гріти". Зараз вона показала результат спокусливої фотосесії.

Як повідомляв "Знай.ua", скоро весілля? Лобода засвітила каблучку зі сліпучим діамантом на безіменному пальчику. У підписі до знімка зізналася, що любить брати з собою в подорожі теплі в'язані речі.

Знай.ua писав, Лобода в латексі спокусила українського режисера: "Я в Києві, в ліжку с...". Вона з'явилася в ліжку з відомим українським режисером і продюсером Олегом Боднарчуком. У короткому ролику Світлана виглядає дуже спокусливо в латексних чорних лосинах і лакових чобітках на високих підборах.