Російська модель, блогер і вже, як стало відомо, співачка 21-річна Ліза Адаменко обрадувала шанувальників радісною новиною. Нагадаємо, що Ліза стала відома завдяки участі в сьомому сезоні шоу "Холостяк", де вона боролася за серце Антона Криворотова, але так і не стала переможницею.

Читайте Знай в Google News!

У проєкті "Холостяк" Ліза розкрила неоднозначні факти зі свого життя. Наприклад, стало відомо про її складне дитинство. Подробиці про юність і своє особисте життя колишня учасниця реаліті докладніше розкрила у своїй книзі, яку назвала "Закрыла".

На цьому творчий дебют моделі не закінчився. Ліза представила ще один свій проєкт. Про це стало відомо завдяки новій публікації Адаменко в мережі Instagram.

Публікація Лізи Адаменко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Модель повідомила, що спільно з музичним стрімінговим сервісом записала свій перший трек. Музичну доріжку Ліза супроводила коротким кліпом, в якому постала сама модель. На ролику вона позує біля пальм і океану. Дебютний трек Адаменко супроводила закликом допомогти вийти їй в топ.

"Мій перший трек вже доступний на всіх майданчиках! Додавайте його до себе в плейлист. Діліться з друзями ну і тік токи теж знімайте. Я вас дуже сильно люблю і знаю, що Ви мене завжди підтримаєте! Разом ми підірвемо", - пише Ліза.

Також варто нагадати нашим читачам, що незабаром після виходу своєї книги Ліза Адаменко закликала видавництво зняти її з продажу. Справа в тому, що модель просила зберегти авторський стиль, текст і посил, який вона вклала в книгу.

Однак незабаром після публікації Ліза виявила в книзі помилки, друк з коректорськими питаннями і багато інших проблем. За словами Адаменко, всі її спроби домовитися і знайти вихід із ситуації не увінчалися успіхом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, фіналістці "Холостяка" зруйнували життя в 17 років: старий залицяльник, зламана психіка.

Як повідомляв Знай.uа, юна студентка звинуватила в згвалтуванні сина віце-президента "Лукойлу".

Знай.uа писав, голий! Кіркорова залишили без одягу на концерті.