Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує з давнім другом зірки, виконавцем Сергієм Лазарєвим, його старшим сином Микитою і своєю донькою, 9-річною Софією.

Так, за допомогою фотошопу шанувальники створили для артистів справжню сімейну фотосесіію, поставивши їх поруч. Вся справа в тому, що хоч Лорак і Лазарєв дружать довгі роки, деякі фанати свято вірять, що між виконавцями відбувається дещо більше, просто ті приховують правду від чужих очей.

"family❤️ (сім'я)"

Фолловери не пройшли повз: "Вау! Приголомшливо👍 😍 😍 😍"," як ви це робите?💗 👍 ", "Сім'я❤️", "класно,супер!!!❤️❤️❤️💥💥💥", "Дуже красиво😍 😍❤️", "створені один для одного🌟 🌟", " круте фото!👏".

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця не довго пробула одна. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.