Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала трепетне спільне Селфі в дзеркалі ліфта, позуючи з новоспеченим чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою, який на 9 років молодший за свою обраницю. Так, артисти дивилися один на одного закоханими очима, однак, як виявилося, деяким шанувальникам не сильно подобаються "солоденькі" кадри парочки, адже багато хто вважає, що щастя любить тишу. Анна ж заступилася за свою сім'ю, зізнавшись, чому постить там багато фото і відео з коханим.

"Кажуть щастя любить тишу. Хіба тільки її?

У психології є практика, коли ти опрацьовуєш прислів'я та приказки почуті десь. Це називається установки. Не твої. Чиїсь. І ось ти з ними живеш і думаєш, що так треба. Не треба.

Кожне життя індивідуальне і незрозуміле іншим. Ми можемо припускати, що відбуватися в чужих сім'ях, але тільки дурні говорять про те, що знають. Щоб знати, ви повинні прожити абсолютно таке ж життя, з точно такими обставинами. І правда ви не знаєте. І я не знаю як у вас.

Але точно знаю як у мене. Цей 2020 рік показав мені, що немає більше незмінних. Кожен день все може змінитися. Нас можуть закрити вдома, закрити кордони, надіти білі костюми на кожного і просто розлучити з коханими.

Мій чоловік колись мені сказав "навіть 5 хвилин важливі" і я не хочу витрачати навіть 5 хвилин цього життя роблячи вигляд, що не люблю. Не хочу обніматися з іншими мужиками в кліпах, тому що так от треба. Я хочу обіймати свого чоловіка. Бути з ним. Ділитися радістю і надією з тими, кому вона так потрібна.

А для тих, хто хоче, щоб моя сім'я жила сіренько. Так не висовуючись. Як всі. Хочу вам сказати, так живуть не всі! Це Ви так живете. Ви сіренькі. І у вас не вистачає відповідальності взяти і розфарбувати цей світ в яскраві кольори. Говорити правду, робити більше, йти на ризик. Це є життя. І у нього багато фарб. І якщо не дозволяєте жити так собі, дозвольте іншим ❤️"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.