Ольга Фреймут, українська телеведуча і видавчиня, знавець етикету, продовжує розповідати правила етикету простим українцям.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена у розділі сторіз на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Цього разу Фреймут розповіла як можна непомітно дізнатися, чи не застрягло в тебе щось у зубах під час їжі. За словами зірки, не потрібно запитувати про це людей, з якими ви ділите трапезу. Можна взяти ніж і використати його як люстерко. Для цього просто непомітно “налаштуйте” його і зиркніть до нього. Якщо в зубах щось є - вийдіть до вбиральні, якщо ж немає - продовжуйте насолоджуватися їжею.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Ольга Фреймут під час карантину радикально взялася за знання українців про етикет. Окрім декількох марафонів вишуканих манер, зірка записує короткі ролики, в яких розповідає про те, як красиво і невимушено перебувати у товаристві. Деякі поради Фреймут провокували шквал критики, тоді як інші лише сміх.

Ольга Фреймут - українська телеведуча, успіх і визнання приніс проєкт “Ревізор”, у якому жінка перевіряла кафе, ресторани і готелі на дотримання правил і чистоти. Цієї осені стала учасницею телепроєкту “Танці з зірками”, де отримували одні з найнижчих оцінок через свою скуту хореографію, однак могла похвалитися підтримкою глядачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що Фреймут виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. випадали на тарілку.

Також Знай повідомляв, що Ольга фреймут показала свою стильну квартиру на Подолі в Києві. Телеведуча похвалилася зі смаком підібраними аксесуарами і власним домашнім образом.

Нещодавно Знай передавав, що Ольга Фреймут розповіла передплатникам, як привітала коханого чоловіка з днем народження.