18-річна американська співачка Біллі Айліш повідомила шанувальникам, що її тур скасовується і їм будуть повернені гроші.

Читайте Знай в Google News!

Про це зірка написала у розділі сторіз на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Привіт, товариші.

Я так хотіла би зустрітися з вами під час цьогорічного туру. Я сумую за виступами для вас і за перебуванням на сцені так сильно, що навіть передати не можу.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Ми розглянули безліч варіантів для проведення гастролей, але вони всі неможливі. І хоча я знаю, що багато з вас хотіли би залишити квитки при собі, найкраще, що ми можемо зробити — це повернути вам гроші найближчим часом. Очікуйте на листа у вашу електронну скриньку з більш детальною інформацією з вашої точки продажу. Коли ми будемо готові і це буде безпечно, ми повідомимо, коли ви зможете замовити квитки знову на наступний тур.

Люблю вас дуже сильно. Будьте обережними, пийте багато води, носіть маску", — йде мова в оригінальному повідомленні, у якому співачка прощається з фанатами на найближчий час.

Скріншот Instagram @billieeilish

Таке рішення не можна назвати несподіваним — сама Біллі Айліш намагається відповідально ставитися до пандемії і закликає людей не ігнорувати проблему та не вірити різноманітним теоріям змови. Саме тому навіть цей важливий допис вона закінчує порадами носити маски.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Невиліковна хвороба скалічила життя Біллі Айліш: кумир підлітків боїться вийти на вулицю

Як повідомляв портал Знай.uа, груди неповнолітньої Біллі Айліш справили фурор у мережі.

Також Знай.ua писав, Співачку Біллі Айліш внесли в "чорний список" через нелюбов до Трампа: "Руйнує країну і все, що важливо".