Популярний український радіоведучий на Люкс ФМ і шоу на YouTube "Слава +" Слава Дьомін часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На цей раз здивуванню шанувальників не було меж - у Слави з'явилися справжні, ну майже, груди! Неймовірного розміру.

А все тому, що Слава став героєм популярного шоу "Хто зверху?" і намагається заінтригувати шанувальників "спекотними" кадрами перед прем'єрою. Що ж чекає на телеглядачів у самому ефірі, цікаво. Про це стало відомо завдяки новій публікації слави Дьоміна в мережі Instagram.

Публікація слави Дьоміна, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Сьогодні цей сексі мачо ще з такими ж сексі мачо гратимуть проти дівчаток в шоу "Хто зверху"! Новий канал! 19:00", - підписав публікацію Слава Дьомін.

Публікація слави Дьоміна, скріншот: Instagram

Публікація слави Дьоміна, скріншот: Instagram

До слова, буквально за кілька годин публікація слави зібрала безліч лайків і коментарів від відданих шанувальників. Ось, що пишуть підписники: "О Господи!!!"; "Вже не можу дочекатися"; "Вогонь"; "Круто"; "Точно буду дивитися".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Слава Дьомін розповідав про своє пророцтво про сольну кар'єру Наді Дорофєєвої, а тепер ось показав кумедні фото, на яких з'явився в образі милої сніжинки.

На нових знімках, які Слава зробив сам, він позує на жвавій вулиці. Перед камерою він з'явився в забавному образі і прикинувся сніжинкою. На ньому синя футболка і чорна куртка, а зверху якась дивна рожева накидка. А ось на лисіючій голові шоумена веселий ободок-сніжинка, свій "зимовий" образ він доповнив білим посохом-сніжинкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, український ведучий позбувся авто посеред білого дня, довелося платити "викуп": "Подзвонив з криками".

Як повідомляв Знай.uа, український ведучий переміг холостяка Іраклі Макацарія пухнастим пресом: "Нещодавно худнув же…".

Знай.uа писав, Дорофєєва ногами обняла голову Дьоміна, Дантесу довелося допомогти.