Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив зворушливе фото, на якому позував з їх з Настею маленькою білосніжною собачкою породи бішон-фрізе на прізвисько Мімі, яку так обожнюють численні шанувальники їх сім'ї.

Так, артист і його пухнаста подружка вирушили на пробіжку в ліс неподалік від їх заміського будинку, незважаючи на неприємну і холодну погоду. Сам Потап приміряв стильний яскраво-червоний пуховик з чорними рукавами, спортивні штани і світлу шапку, тримаючи улюбленицю на повідку, щоб та не загубилася.

"Спорт на пару! # Мімі"

Фолловери залишилися в захваті: "Гарний🔥 🔥 🔥 🔥"," жити в кайф👍", " красені😍"," що прогулянка👌 👌 👌 👌 👌"," вау який песик красень👍 👍 👍", "Краса",!Спорт з другом...супер", "Мімішки☺️❤️".

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Варто відзначити, що раніше Мімі, що в перекладі з італійської означає "кохана", вперше стала мамою, радісна подія сталася ще в серпні-місяці. З того часу Потап і Настя дбали про цуценят, а вже на початку жовтня малюки знайшли новий будинок серед зіркових друзів пари.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.