Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість відверто зізналася в інтерв'ю шоу "ЖВЛ", що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, а неполадки в особистому житті почалися ще в грудні-місяці. З моменту їх пишного весілля у Венеції, де Аліна поміняла цілих 5 суконь нареченої, пройшло менше року.

Втім, красуня не впадає у відчай і зазначає, що життя триває. У дівчини насичений робочий графік, а днями вона заінтригувала прем'єрою ліричної пісні "Удержи меня", яку численні шанувальники зможуть прослухати вже 4 грудня. На відео ж Аліна позувала на сцені, примірявши довгу білосніжну сукню з глибоким декольте і прозорими рукавами, що злегка нагадувала весільне вбрання. При цьому дівчина блиснула розкішною стрункою фігурою і пишними грудьми.

"#Завтра #Прем'єра #УдержиМеня ❤️"

Фолловери не пройшли повз: "Дуже хочу подивитися та послухати. Ви така ж красива як і талановита 😍", "Яка Ви шикарна і Ваша музика ❤️", "красуня❤️❤️", " шикарна...".

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.